Reading Time: 2 minutes

Despre mine

Sunt Denisa

... şi momentan, înainte de toate, sunt mămică de Albert si Amedeea, aceşti mici Maeştrii de la care (re) învăţ cum să mă bucur de viaţă şi de la care aflu în fiecare zi lucruri interesante despre...MINE.  Şi totuşi, binecuvântarea, împlinirea şi fericirea pe care le trăiesc astăzi au inceput cu un Andrei, acum aproape un deceniu.

Sunt olteancă, dar am venit in Bucureşti în urmă cu 12 ani pentru a studia psihologia. Avidă de independenţă în general,  financiară în acest caz, căţiva ani m-am rătăcit prin retail. Au fost vremuri frumoase!

 

pizap.com14858624978691

Despre mine, unii prieteni spun că sunt o fire optimistă şi o persoană caldă, soţul ar spune că sunt „specială” (şi nu neapărat în sensul romantic :)), eu mă consider un om paşnic şi împăciuitor, o persoană mai mult intuitivă decât logică, care la 30+ se află (încă) în căutarea Sinelui adevărat. Sunt în primul rând femeie, una care se bucură în fiecare zi de şansa aceasta de a fi devenit mamă, de darul pe care l-a primit de la viaţă şi de la Dumnezeu, dar care încearcă să nu se piardă cu totul în această ipostază, ci mai degrabă să o folosească ca sursă de inspiraţie şi în celelalte planuri ale existenţei ei. Cred în Oameni, în unicitatea şi individualitatea lor, dar şi în forţa comunităţilor, cred în puterea poveştilor şi a jocului, în capacitatea noastră de a învăţa pe tot parcursul vieţii şi de a ne dezvolta continuu , cred în fericirea ce se ascunde în lucrurile simple, în succes ca rezultat al unui efort susţinut,  cred în instinct, în vise şi în misiunea pe care o avem fiecare.

Altfel spus

Am trăit experienţe de tot felul în dinamicul mediu al comerţului, dar cel mai mare câştig sunt oamenii pe care am avut ocazia să-i întâlnesc şi prieteniile pe care le-am legat acolo. Acum însă, îmi doresc să revin la prima dragoste, la psihologie, cu o altfel de determinare, o abordare mai matură şi poate mai structurată.

Scriu:

pizap.com14858635796933

Denisa Mănica

Blogger

Unul dintre cele mai grele lucruri în viaţă este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poţi pronunţa.

James Earl Jones